Луцьк: Відбудеться санітарно-екологічний день з впорядкування водоохоронної зони річки Сапалаївки

Луцьк: Відбудеться санітарно-екологічний день з впорядкування водоохоронної зони річки Сапалаївки

23.11.12 08:24 0 1260
Сьогодні у залі засідань міської ради за участю керівників підприємств, установ, організацій відбулася нарада з питань проведення санітарно-екологічного дня з впорядкування водоохоронної зони річки Сапалаївки від вулиці Потапова до вулиці Ніла Хасевича.

Радник міського голови з екологічних питань Борис Сорока повідомив, що завтра о 9.00 год. розпочнуться роботи з благоустрою. Учасники акції очистять берег від сміття, твердих побутових відходів, повалених дерев, викорчують пеньки і замостять ями. Ці роботи необхідно виконати доки не випав сніг, адже не прибране сміття весною зумовить замулення і підтоплення будинків та дитячої залізниці. Зібране сміття, сухі дерева, чагарники, тверді побутові відходи будуть вивезені на полігон у Брище. Борис Сорока зазначив, що в рамках проекту з впорядкування водоохоронної зони Сапалаївки згодом будуть відремонтовані пішохідні мости через річку.

Для ефективності та продуктивності роботи парк розділили на сектори, де окремі колективи мають виконати певний об’єм роботи. Керівники колективів повинні забезпечити своїх працівників необхідним інвентарем.

Борис Сорока повідомив, що у вівторок міський голова планує провести виїзну нараду з впорядкування русла річки Сапалаївки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина прийматиме ...
Наступна новина: Луцьк: На комісії ...

КОМЕНТАРІ