Луцьк: На комісії підтримали проект рішення про створення департаменту «Центр надання адміністративних послуг»

Луцьк: На комісії підтримали проект рішення про створення департаменту «Центр надання адміністративних послуг»

23.11.12 08:29 0 1304
Сьогодні відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати Андрій Осіпов, Богдан Шиба, Святослав Боруцький, Олександр Магеровський підтримали проект рішення про перспективи розвитку історико-культурного заповідника у м. Луцьку.

Начальник відділу звернень Леся Карп’як поінформувала членів комісії про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 "Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» та про затвердження Положення про Департамент «Центр надання адміністративних послуг». Вона зауважила, що для поліпшення надання адміністративних послуг передбачено створення департаменту «Центр надання адміністративних послуг», відповідно і збільшення штатного розпису на п’ять одиниць. Депутати підтримали проект цього рішення.

Комісія також підтримала питання Про внесення доповнень до рішення міської ради від 29.09.2012 № 32/31 «Про затвердження кандидатів на посаду присяжного Луцького міськрайонного суду Волинської області» та взяла до відома звіт керівника відділу муніципальної дружини міської ради. Заступник начальника відділу муніципальної дружини міської ради Сергій Сльозко вважає, що для ефективної роботи потрібно збільшити штат муніципальної дружини на п’ять чоловік. Тепер до її складу входить всього 12 осіб.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: Луцьк: Відбудеться ...
Наступна новина: «Луцька міська дитяча ...

КОМЕНТАРІ