Львів: Станція приймання нечистот та очисні споруди будуть реконструйовані

Львів: Станція приймання нечистот та очисні споруди будуть реконструйовані

23.11.12 09:04 0 1366
ЛМКП «Львівводоканал» уклало угоду з ПП «Львівбудпроект» на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва станції зливу стоків на території каналізаційних очисних споруд на вул. Пластовій. Проектні роботи фінансуються за кошти фонду охорони навколишнього природного середовища Львівської міської ради. Вартість проектних робіт -  298 тис.грн. Термін здачі проекту – 24 грудня 2012 року.

— Коли ми отримаємо проектно-кошторисну документацію, тоді й дізнаємося скільки ж вартуватиме будівництво станції приймання нечистот. Але вже зараз можна припустити, що мова йтиме про мільйони гривень. Наприклад, для реконструкції очисних споруд треба близько 100 млн. грн. Комунальне підприємство «Львівводоканал» сподівається на фінансування цих об’єктів за кошти державного та  міського бюджетів  у 2013 році. — зазначили у ЛМКП «Львівводоканал»

У 2012 році також розроблений проект на реконструкцію каналізаційних очисних споруд. Вартість робіт з реконструкції КОС, відповідно до ПКД, становить 99 млн 736 тис.грн. Проектом передбачено реконструкцію аеротенків, первинних та вторинних відстійників, реконструкцію піскоуловлювачів, компресорної станції. Внаслідок реконструкції передбачається покращення очистки стоків завдяки застосуванню нової інтенсивної біотехнології та енергоощадного обладнання.

— Проект на реконструкцію очисних споруд повинен пройти перевірку у ДП «Укрдержбудекспертиза». І лише після отримання експертного висновку можна буде затвердити вартість будівництва і планувати видатки на 2013 рік. Безперечно, лише при умові,  якщо знайдуться кошти у бюджеті. — зазначили у ЛМКП «Львівводоканал»

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: Місто просить в ...
Наступна новина: Львів: Для бухгалтерів ...

КОМЕНТАРІ