Штатну чисельність Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді збільшено до 108 працівників

Штатну чисельність Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді збільшено до 108 працівників

23.11.12 09:29 0 1334
14 жовтня черговою сесією ЛМР прийнято рішення щодо збільшення штатної чисельності Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (ЛМЦСССДМ) на 74 одиниці фахівців із соціальної роботи.

Відповідно до листа Міністерства соціальної політики України від 26.04.2012 № 228/0/15-12/56 та на виконання нових соціальних ініціатив Президента України передбачено здійснення модернізації соціальних служб для повного охоплення увагою держави найуразливіших громадян. З цією метою Законом України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік» передбачено додаткову дотацію місцевим бюджетам для покращення надання соціальних послуг найуразливішим верствам населення, яка спрямовується на введення у Львівській області посад фахівців із соціальної роботи для виявлення, оцінки потреб, надання соціальних послуг та здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Згадана дотація передбачає оплату праці та облаштування робочого місця фахівців із соціальної роботи.

— Введення посад фахівців із соціальної роботи дозволить збільшити якість надання соціальних послуг для мешканців міста та здійснення соціального супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах Центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. — Олександра Барицька, в.о. директора ЛМЦСССДМ

Нагадаємо, що завдяки введенню додаткових штатних одиниць загальна штатна чисельність працівників Центру тепер складатиме 108 осіб. Довідка

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розташовується за адресою: вул. Менделєєва, 8. Мета діяльності Центру — надання безкоштовних соціальних послуг (педагогічних, психологічних, економічних, медичних, юридичних, інформаційних) сім`ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Детальнішу інформацію про роботу ЛМЦСССДМ можна отримати за тел. 276-30-57.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ