Кафедра екології і права чернівецького факультету Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут» відзначила своє 15-річчя

Кафедра екології і права чернівецького факультету Національного технічного університету «Харківській політехнічний інститут» відзначила своє 15-річчя

23.11.12 10:29 0 1522
Сьогодні затишна зала навчального закладу зібрала не тільки викладачів та студентів, а й поважних гостей, які за традицією прийшли з подарунками та теплими словами.

Привітати винуватців свята приїхали й представники альма-матер Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», представники національного університету «Львівська політехніка», науковці чернівецьких та буковинських вишів, представники екологічних служб міста та області і колишні випускники закладу. На свято завітав директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Бауер. Відзначити іменинників прийшов і директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Сірман та депутат Чернівецької міськради Любов Сорохан.

Дмитро Онуфрійович привітав викладачів та студентів з 15-річчям і подякував за давню та плідну співпрацю, адже завідувач кафедри екології та права професор Юрій Масікевич є членом ради екологічного фонду при чернівецькому департаменті ЖКГ.

«Є екологічні питання, в яких науковці більш обізнані ніж чиновники, – зазначив Дмитро Сірман, – тому спільна робота допомагає нам робити свою справу краще».

Дмитро Онуфрійович побажав кафедрі процвітання, побільше талановитих випускників та вручив грамоти й грошові подарунки від міської ради.

Завершилась урочиста частина чарівним виступом вихованок народної фольклорної театр-студії «Ґердан». Після того як всі побажання були висловлені, а подарунки вручені, науковці перейшли до серйозних справ. Адже завершила святковий день ювілейна наукова конференція «Розвиток прикладної екології на Буковині».

Для довідки:

Заснована кафедра екології і права в 1997 році, як філія базової кафедри хімічної техніки та промислової екології ХДІІУ (із 2000 року – НТУ «ХПІ»).

Завідувач кафедри – Заслужений працівник освіти України професор НТУ «ХПІ» Юрій Масікевич.

Кафедра екології і права готує фахівців за напрямом підготовки – «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів вшановує пам'ять ...
Наступна новина: Чернівці: Відбудеться ...

КОМЕНТАРІ