Чернівці: Відбудеться семінар-тренінг для керівників підприємств та організацій щодо захисту персональних даних

Чернівці: Відбудеться семінар-тренінг для керівників підприємств та організацій щодо захисту персональних даних

23.11.12 10:34 0 1407
Чернівецький міський центр зайнятості спільно з Чернівецькою обласною громадською організацією «Асоціація виробників Буковини» проводить низку семінар-тренінгів для керівників підприємств, установ та організацій міста за актуальною тематикою.

Беручи до уваги численні прохання роботодавців щодо необхідності додаткових роз’яснень з практичного застосування нововведених норм законодавства 29 листопада о 15.00 в актовій залі Департаменту економіки Чернівецької міської ради (м. Чернівці, вул. О.Кобилянської, 2) відбудеться семінар-тренінг для широкого кола слухачів на тему: «Актуальні та поширені питання практичного застосування деяких положень Закону України «Про захист персональних даних».

Зважаючи на важливість теми та на позитивні враження учасників попередніх семінар-тренінгів, керівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам – підприємцям пропонується взяти участь у вищезазначеному заході або забезпечити участь уповноваженої особи у заході, інформуючи про свої наміри відділ взаємодії з роботодавцями міського центру зайнятості за тел. 0-372 558725, 524137.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кафедра екології і права ...
Наступна новина: Чернівці: Відбудеться ...

КОМЕНТАРІ