У Полтаві міліція викрила цілий арсенал зброї, вибухівки та набоїв

У Полтаві міліція викрила цілий арсенал зброї, вибухівки та набоїв

23.11.12 10:54 0 1284
В місті Полтава на території Октябрського району працівники карного розшуку, під час санкціонованого обшуку в квартирі 49-річного полтавця, працівника одного з підприємств Полтави, виявили та вилучили цілий арсенал зброї, вибухівки та набоїв.

За словами начальника УМВС України в Полтавській області Едуарда Федосова, під час обшуку було виявлено: 3,5 кг вибухівки, електродетонатори, гранати, мінометні міни, два автомати, карабін, 22 пістолети різних модифікацій, 37 одиниць рушниць, обрізів та стволів до рушниць, кулеметна стрічка з набоями, а також понад тисячу набоїв різного калібру, та кілька десятків запчастин до вогнепальної зброї різних модифікацій. Також вилучене обладнання для ремонту та переробки зброї. Наразі правоохоронці перевіряють ймовірність надання фігурантом послуг по ремонту та переробці зброї з не бойової на бойову.

«Слід зазначити, що цей увесь арсенал зброї і вибухівки, яка могла детонувати в будь-яку мить, чоловік утримував в двокімнатній квартирі будинку, де крім нього проживали й інші люди, які й не здогадувалися, що живуть на «пороховій бочці», - повідомив начальник обласної міліції Едуард Вікторович.

Стосовно чоловіка розпочате кримінальне провадження. Його діяння попередньо кваліфіковані за ознаками частини 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіку загрожує від двох до п'яти років ув'язнення.

ВЗГ УМВС України

в Полтавській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій області ...
Наступна новина: Правоохоронці провели ...

КОМЕНТАРІ