Делегація Львівщини взяла участь у проекті «Міжнародна мережа співпраці Люблінського воєводства»

Делегація Львівщини взяла участь у проекті «Міжнародна мережа співпраці Люблінського воєводства»

24.11.12 10:51 0 1217
На запрошення Маршалка Люблінського воєводства Кшиштофа Гетьмана, делегація Львівської області 21-22 листопада 2012 взяла участь у проекті «Міжнародна мережа співпраці Люблінського воєводства».

До складу делегації від Львівщини ввійшли: заступник директора інституту регіональних досліджень НАН України Надія Мікула, начальник відділу інвестиційної політики та аналізу програм Львівської обласної ради Сергій Кіт, головний спеціаліст головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та  інвестицій Чегіль Іван  та  директор асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна»Литвин Галина.

Мета проекту – зміцнення партнерської співпраці між Люблінським воєводством та Львівською, Волинською, Рівненською областями.

В рамках перебування у Люблінському воєводстві, члени делегації Львівської, Волинської та Рівненської областей зустрілися  з віце маршалком Люблінського воєводства Яцеком Собчаком, директором департаменту культури, освіти та спорту Люблінського воєводства Мірославом Корбутом та Директором департаменту сільського господарства та охорони навколишнього середовища Славоміром Струським.

Також були проведені зустрічі з Директором департаменту промоції та туризму Люблінського воєводства П. Франашеком та директором департаменту регіональної політики Богданом Кавалком.

На завершення візиту представники Львівської області домовились з відповідними структурами Люблінського воєводства про обмін пропозиціями до Виконавчого протоколу між Львівською областю та Люблінським воєводством на 2013-2014 роки.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ