На Івано-Франківщині автоугонщик розбився в краденому авто

На Івано-Франківщині автоугонщик розбився в краденому авто

24.11.12 11:16 0 1648
У Косівському райвідділі міліції, що на Івано-Франківщині, розпочато кримінальне провадження за фактом вчинення незаконного заволодіння транспортним засобом 47-річної жінки. Дії зловмисника, якого одна з пошукових груп міліції затримала на дорозі у сусідньому Снятинському районі, кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 289 ( незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Як з’ясовано, потерпіла залишила свою «Таврію-Славуту» синього кольору біля сільського магазину. Сама пішла в крамницю, а коли виходила з неї, то повз неї проїхала якраз її «Славута». Ошелешена жінка відразу викликала по мобільному телефону міліцію. Вона повідомила, що машина поїхала в бік Снятинського району.

Як повідомив виконувач обов’язків начальника Косівського РВ УМВС підполковник міліції Тарас Фенчук, працівники райвідділу розділилися на дві групи. Одна з них натрапила в селі Тростянець Снятинського району на вщент розбитий автомобіль. За кермом перебував травмований чоловік. Правоохоронці викликали бригаду швидкої допомоги й до її приїзду визволили бідолаху зі сплющеного салону. В лікарні медики діагностували в пацієнта переломи верхніх і нижніх кінцівок, струс головного мозку.

Під час бесіди з правоохоронцями 40-річний чоловік визнав, що керував чужим автомобілем. Перебуваючи в нетверезому стані, він скористався тим, що власниця не тільки не зачинила свою автомашину, але й залишила в замку запалювання ключ. Чоловік помчав у бік Снятинського району, але дорогою врізався в дерево.

Нерозважливий житель села має усвідомити, що після лікування йому доведеться відповідати за кримінальне правопорушення, яке карається штрафом розміром від 17000 до 20400 гривень або позбавленням волі на строк від 3 до 5 років. Крім того, п’яна витівка виллється йому в добру копійку за ремонт автомобіля.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Учасники “круглого ...
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ