В Луцьку підтримали проект рішення розвитку туристичної галузі міста

В Луцьку підтримали проект рішення розвитку туристичної галузі міста

24.11.12 11:31 0 1254
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Начальник відділу звернень міської ради Леся Карп’як поінформувала членів комісії про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2010 № 3/6 "Про затвердження структури виконавчих органів ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів» та про затвердження Положення про Департамент «Центр надання адміністративних послуг». Вона зауважила, що для поліпшення надання адміністративних послуг передбачено створення департаменту «Центр надання адміністративних послуг». Депутати Павло Данильчук, Тарас Бас, Микола Дендіберін, Андрій Калахан підтримали проект цього рішення.

Про Програму розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі у місті Луцьку на 2013- 2014 роки доповідав начальник відділу управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк. Павло Данильчук зауважив, що за останні два роки туристична галузь міста почала суттєво розвиватися, а тому потрібно підтримувати усі розпочаті і нові проекти.

Начальник відділу програмно-комп’ютерного забезпечення міської ради Денис Осокін поінформував про проект Програми розвитку електронного урядування та інформатизації міста Луцька на 2013 - 2015 роки. Вона передбачає модернізацію сайту міської ради та покращення документообігу. Потребує поновлення комп’ютерна мережа. Комісія вирішила рекомендувати сесії підтримати проект цього рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині ...
Наступна новина: В Луцьку тривають ...

КОМЕНТАРІ