У закладах освіти Франківського району Львова протягом тижня, проводяться заходи до Днів пам’яті жертв голодомору

У закладах освіти Франківського району Львова протягом тижня, проводяться заходи до Днів пам’яті жертв голодомору

24.11.12 11:46 0 1317
З метою виховання в учнівської молоді патріотизму, глибокого усвідомлення причин та наслідків геноциду українського народу у закладах освіти Франківського району Львова протягом тижня, з 19 по 23 листопада, проводяться заходи до Днів пам’яті жертв голодомору та політичних репресій.

Водночас 23 листопада буде організована загальнорайонна акція «Незабудки пам’яті». А 27 листопада о 14:30 год. у приміщенні СЗШ № 46 ім. В. Чорновола  відбудеться вечір-реквієм «Голодомор. Україна пам’ятає». Захід присвячений відзначенню роковин Голодомору 1932-1933 років та політичних репресій в Україні.

Під час вечора звучатимуть поезії: «Вічний монолог», «Україна», «Біла молитва братика», «Українська нестерпна сюїта», «Ніч огорнула мою Україну», Молитва Катерини Мотрич за убієнних голодом у 1932-1933 рр. та інші поезії патріотичного характеру, спрямовані на формування національної свідомості майбутніх будівників суверенної Української держави. Прозвучить пісні: «Свіча»(А. Май); «Свіча»(О.Білозір); «Молитва» (Т. Петриненко); «Україна»(Т. Петриненко); «Встань Україно»(Б. Ярема) у виконанні учнів школи та вчителів музичного мистецтва. Шкільний танцювальний колектив «Дзвіночок» виконає музичну композицію «Свіча». У заході будуть використані історичні факти, які висвітлюватимуть учні з використанням мультимедійних засобів.

Контактна особа – Семчишин Ірина, заступник директора з виховної роботи, тел. 263-90-00.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку заслухали ...
Наступна новина: У Шевченківському Львова ...

КОМЕНТАРІ