Львів: Все більше ІТ-компаній долучається до благодійної акції

Львів: Все більше ІТ-компаній долучається до благодійної акції

24.11.12 12:16 0 2666
До акції Фонду «Крила Надії» долучається все більше ІТ-компаній.  Попередньо в акції взяли участь такі компанії: Concesia, Lohika, Eleks, N-iX, Artfulbits, Malkos, OnApp, GlobalLogic, Rebbix, Nravo (Meni.mobi), ABTO Software, Skelia, EPAM, SoftServe. Сьогодні до акції долучились UK2Group, Intellias, Symphony Solutions, Perfectial, Maytech, LimeLight Networks.

— Ми — тому, що любимо і цінуємо те, що маємо, і готові допомагати іншим заради глобального добра. Заради дітей. — команда Благодійного Фонду «Крила Надії»

Тож вже 20 ІТ-компаній Львова та Фонд «Крила Надії» об’єднали свої зусилля і спільно проводять акцію зі збору коштів на геманалізатор для онкохворих дітей. Акція триває до Свята Миколая – 19 грудня. Вартість пристрою – 277 тис.грн. Гемоаналізатор – прилад, який найточніше робить аналізи крові. Зараз такий прилад є тільки у Києві.

Нагадаємо, сьогодні у «Західноукраїнському спеціалізованому медичному дитячому центрі», що на вул. Дністровській лікується 180 дітей до 18 років, 50 з них – онкохворі.

Яринка Бардин, 5 років, Данилко Павлів, 3 роки, Дем’янчик Гирич, 8 років (http://krylanadiyi.org.ua/info/nashi-dity) та ще 14 таких же сонячних діток  — це ті, кому потрібна допомога.

Як допомогти:

* переказати гроші на рахунки Благодійного фонду «Крила Надії», будь-яким зручним для Вас способом (УВАГА! В призначенні кожного платежу вказуйте «ІТ-Миколай на гемоаналізатор»). Реквізити:http://krylanadiyi.org.ua/info/rekvizyty/

* кинути гроші в скриньку із поміткою «Онкохворим діткам», яка буде розміщена в офісі кожної ІТ-компанії учасниці

* підтримати сторінку акції у Фейсбуці:

* розказати друзям та знайомим

* поширити інформацію

Звітування про електронні платежі буде проводитися публічно кожні 3-4 дні, звіт надаватиме Благодійний Фонд «Крила Надії».

Про це повідомили у Львівській міській раді

Смотрите так же интересно: фотошоп онлайн на русском языке.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тепло отримують усі ...
Наступна новина: У Львові відкриють першу в ...

КОМЕНТАРІ