Департамент житлового господарства та інфраструктури вноситиме зміни в автобусні маршрути Львова

Департамент житлового господарства та інфраструктури вноситиме зміни в автобусні маршрути Львова

24.11.12 12:26 0 1356
Виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення «Про погодження змін автобусних маршрутів загального користування». Відтак, департамент житлового господарства та інфраструктури вноситиме зміни в автобусні маршрути загального користування за попереднім погодженням виконавчого комітету. Також внесення змін в автобусні маршрути проводитиметься після всебічного обґрунтування необхідності таких змін.

— Рішення підготували, враховуючи численні звернення і автомобільних перевізників, і громадян щодо зміни маршрутів. Для того, щоб рішення по них виносились обґрунтовані, пропонується департаменту житлового господарства та інфраструктури вносити зміни у транспортні маршрути лише за попереднім погодженням виконавчого комітету. Це дозволить зменшити кількість не достатньо обґрунтованих змін, і дозволить зробити ці рішення публічними і зрозумілими для мешканців. — Володимир Олійник, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури

Рішення прийнято на основі звернень автомобільних перевізників, громадян, для забезпечення стабілізації стану перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування.

Рішення виконавчого комітету прийнято, враховуючи необхідність забезпечення стабілізації стану перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, всебічного обґрунтування необхідності внесення тих чи інших змін в міські автобусні маршрути, з метою недопущення випадків соціальної напруги у цій сфері серед мешканців міста Львова.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ