В Ужгороді міліція затримала іноземця, який через гроші вбив знайомого

В Ужгороді міліція затримала іноземця, який через гроші вбив знайомого

24.11.12 12:41 0 1558
Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу УМВС України в Закарпатській області отримали оперативну інформацію про те, що в одній з квартир багатоповерхівки знаходиться тіло людини. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Інформація підтвердилася.

Прибувши на вказану квартиру, оперативники виявили на балконі тіло 44-річного господаря помешкання, раніше судимого. На тілі були явні ознаки розкладання, що свідчило про те, що чоловік пролежав на балконі вже кілька днів. А множинні садна голови, шиї та грудної клітки вказували: чоловік помер не своєю смертю.

За обґрунтованою підозрою в скоєнні вбивства та в результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліціонери затримали 27-річного іноземного громадянина. Як з’ясувалося, кілька місяців тому він приїхав на Закарпаття, де нелегально проживав у квартирі потерпілого. Наразі міліція встановлює, чим іноземець займався в області. Є підозра, що гість заробляв на життя крадіжками.

Зі слів самого затриманого, між ним і господарем квартири виник конфлікт через гроші. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, в ході сварки квартирант вхопив у руки дерев’яну палицю й став бити нею господаря помешкання. Не розрахував сил, і від отриманих тілесних ушкоджень жертва померла…

Тіло вбитого чоловіка квартирант виніс на балкон, замотав у ганчір’я й залишив там. Далі ж, як сам зізнається, мав намір розчленувати тіло і винести частинами з квартири. Та на заваді стали працівники міліції. Чоловіка затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

Дії чоловіка попередньо кваліфіковані за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ