Чернівці відвідає театр тіней

Чернівці відвідає театр тіней

24.11.12 13:01 0 1375
25 листопада о 18.00 Німецький народний дім запрошує всіх бажаючих на виставу театру тіней з міста Бамберг (Німеччина) «Таємниця ангелів».

Норберт Ґьотц та його театр тіней завітали до Чернівців на запрошення українсько-німецького культурного товариства при центрі “Gedankendach” і люб’язно погодився не тільки дати виставу, а й провести майстер-класи. Родзинкою вистави буде те, що глядачі зможуть побачити не тільки картинку, а й самого актора, який за допомогою різних інструментів відтворює цю картинку.

Вхід на виставу вільний.

Для довідки:

Театр тіней – одна з найдавніших форм візуального мистецтва, що з’явилася понад 1500 років тому в Азії. Це вид театральної гри, у якій глядач спостерігає гру кадрів-картинок, що проектуються на екран у вигляді тіней.

Започаткував свою справу Ґьотц у рідному місті, показуючи шоу “Світло і тінь”. Використовуючи величезну книгу, з вирізаними силуетами на сторінках , раз по раз їх перегортаючи, він показував історію Бамберга – старовинного міста, яке занесене до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: “The Washington Post” ...

КОМЕНТАРІ