Івано-Франківщина: З дітьми про Правила дорожнього руху

Івано-Франківщина: З дітьми про Правила дорожнього руху

26.11.12 08:20 0 1122
Піклування про здоров’я та життя підростаючого покоління, пізнання малечею дорожньої дисципліни і розуміння ними наслідків порушення Правил дорожнього руху – один з пріоритетних напрямків профілактично-роз’яснювальної роботи інспекторів Державтоінспекції. Найкраще це робити під час безпосереднього спілкування з дітьми і у формі рольових ігор. Інспектори підрозділу дорожньо-патрульної служби ДАІ переконалися в цьому, побувавши у гостях у дитячому садочку «Карпатські зорі» в Івано-Франківську.

Під час спілкування діти розповідали, як вони вивчали Правила дорожнього руху. Своєю чергою міліціонери охоче відгукнулися на прохання малюків взяти участь в одному з конкурсів.

Діти залюбки демонстрували свої знання правил дорожнього руху і безпечної поведінки, переходячи імпровізовані перехрестя і керуючись сигналами світлофора. Працівники ДАІ допомагали підліткам та показували, як правильно поводитися на проїжджій частині дороги, щоб не спричинити аварійну ситуацію.

Співробітники ДАІ заохотили наймолодших учасників дорожнього руху різноманітною тематичною продукцією - альбомами для малювання, зошитами, книжковими закладками, брелками та блокнотами, які стануть в нагоді при засвоєнні правил дорожнього руху.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: Через ...

КОМЕНТАРІ