Івано-Франківщина: Через неуважність водіїв травмувалися люди

Івано-Франківщина: Через неуважність водіїв травмувалися люди

26.11.12 08:25 0 1166
Вранці 20 листопада між селами Келихів і Зібранівка Снятинського району перекинувся автомобіль і травмувалися люди.

Як повідомили в обласній Державтоінспекції, близько восьмої години ранку двадцятирічний мешканець Чернівецької області перед мостом через річку Чорняву не впорався з керуванням, і його автомобіль «Опель Аскона» наїхав на швидкості на бордюр.

Після цього машина перекинулася. Невмілий водій не постраждав, чого не можна сказати про пасажирів. У Снятинську центральну району лікарню доставили трьох жінок віком від 29 до 48 років та 42-річного чоловіка, всі – жителі Буковини. В потерпілих – травми хребта та переломи.

Цього ж дня у Калуші карета швидкої допомоги привезла на приймальний покій центральної районної лікарні травмовану жінку.

Виявилося, що 61-річна пацієнтка постраждала на автозаправці, куди приїхала своїм автомобілем. Вона стояла біля свого авта, очікуючи, поки бак заповниться пальним. У цей час з АЗС виїжджав трактор «ЮМЗ-6», що належить місцевому житлово-експлуатаційному об’єднанню. 55-річний тракторист проявив неуважність і зачепив жінку бортом. Пенсіонерка впала під заднє колесо, яке переїхало їй ноги. У лікарні медики оглянули пацієнтку і переломів кінцівок не виявили. На щастя, обійшлося забійними травмами.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Символічним хрестом зі ...

КОМЕНТАРІ