Львів: Тепер отримати юридичну консультацію можна online

Львів: Тепер отримати юридичну консультацію можна online

26.11.12 08:40 0 1248
Часи, коли за допомогою юриста треба було вистоювати в довгих чергах, минають. Отримувати юридичні консультації можна безкоштовно, а тепер для цього можна навіть не виходити з дому. Можливість отримати юридичні поради online пропонує об'єднання САМОПОМІЧ на своєму сайті.

— Рубрика «Юридична консультація» на нашому сайті створена для тих, хто не має часу на візити до юридичних офісів для консультації або потребує допомоги в написанні чи розробленні процесуальних документів. — Дмитро Стельмащук, юрист об'єднання САМОПОМІЧ

Юридичні консультації, які надають професійні юристи САМОПОМОЧІ завжди стосуються конкретної ситуації і мають конфіденційний характер. На випадок сумніву або неточності, пов'язаної з юридичною консультацією, існує можливість отримання додаткових, безкоштовних пояснень. Це гарантує, що юридична порада буде не тільки професійна, але й зрозуміла. Юристи переконують: отримати професійну юридичну консультацію можна упродовж 12 годин, а процесуальний документ (позов до суду, претензію, скаргу, заперечення проти позову, договір тощо) — упродовж 24 годин. Також на сайті САМОПОМОЧІ розміщено корисні юридичні статті, законодавство та інші матеріали з юриспруденції – усе, що може допомогти у вирішення конфліктних юридичних ситуацій.

Які ж переваги он-лайн консультацій від САМОПОМОЧІ?

1. Он-лайн консультування – це швидкий спосіб отримати консультацію. Немає потреби добиратись закоркованим містом, очікувати на початок робочого часу тощо. Лише 10 хвилин, щоб задати запитання. Усе решта – це робота професійних юристів САМОПОМОЧІ, які, не забираючи зайвого часу, нададуть комплексну і обґрунтовану пораду.

2.Зручно отримувати консультації он-лайн, не відриваючись від звичних справ. Крім того, звернувшись за допомогою на різні Інтернет ресурси, одночасно можна вислухати думку декількох фахівців.

3. Звертаючись за допомогою до он-лайн консультацій об’єднання САМОПОМІЧ, завжди можна убезпечити свою анонімність. Адже для звернення не вимагається вказування ідентифікуючих даних, як, наприклад, вимагається для отримання офіційної відповіді на звернення громадян, згідно з Законом України «Про звернення громадян».

4. І головне — он-лайн консультації САМОПОМОЧІ є повністю безкоштовними.

— Таким чином, юридичне консультування он-лайн від САМОПОМОЧІ впевнено завойовує довіру у львів’ян. Ми зробили пораду кваліфікованого юриста значно доступнішою, таким чином вклавши значний внесок у підвищення правосвідомості та правової культури українського суспільства, а це сприяє формуванню громадянського суспільства та правової держави. — Дмитро Стельмащук, юрист об'єднання САМОПОМІЧ

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів’яни пам’ятають ...

КОМЕНТАРІ