На Львівщині за крадіжку металу чоловік проведе за ґратами понад два роки

На Львівщині за крадіжку металу чоловік проведе за ґратами понад два роки

26.11.12 09:25 0 1149
До 2 років і 3 місяців засудили мешканця м. Дрогобич Львівської області за те, що він впродовж тривалого часу викрадав металеві речі. 

У 2011 році чоловік звільнився із місць позбавлення волі. 29-річний зловмисник відбував покарання за скоєння крадіжок, вживання наркотиків, зберігання зброї, а також ухилення від адміністративного нагляду. Одразу після звільнення чоловік вирішив узятись за старе.  

У березні 2012 року зловмисник накрав каналізаційних люків на  2 328 гривень. 

Почекавши місяць чоловік вирішив викрасти металеві вироби у місцевої мешканки. Він пробрався до неї на подвір’я і викрав металеві труби, арматуру, завдавши матеріальної шкоди на суму 435 гривень. Через декілька днів чоловік знову викрав металу більш як на 1000 гривень.

На початку червня злодій поцупив алюмінієву драбину, а вже у серпні вирішив серйозно приступити до «роботи». На деякий час зловмисник залишив у спокої чужі  подвір’я, і пішов обкрадати супермаркети.

Одного разу він викрав товарів на 245 гривень, а іншого - на понад 400 гривень. Однак коли чоловік вирішив викрасти велосипед, його затримали правоохоронці.

Дії чоловіка було кваліфіковано за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд призначив покарання – 2 роки і 3 місяці позбавлення волі.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ