У Дніпропетровську правоохоронці розкрили резонансне вбивство

У Дніпропетровську правоохоронці розкрили резонансне вбивство

26.11.12 09:35 0 1673
На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин двоє зловмисників жорстоко вбили свого товариша, після цього розчленили його тіло, винесли у лiсосмугу та пiдпалили.

У м. Дніпропетровську 19 листопада до працівників патрульної служби звернулася 52-річна жінка та повідомила, що у лiсосмузi вона виявила залишки тіла людини.

На місце злочину негайно виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила обгорiлий тулуб людини. Під час проведення комплексу оперативно-розшукових заходів було встановлено, що потерпілим є 33-річний безробітний, ранiше судимий мiсцевий житель.

Під час огляду прилеглої територiї слідчі виявили порубанi та обгорiлi залишки фрагментiв тiла.

За скоєння злочину працівники карного розшуку встановили та затримали двох безробітних, раніше судимих мiсцевих жителів віком 29 та 28 років.

Як з’ясувалося, тієї ночі чоловіки спільно розпивали спиртнi напої. В подальшому мiж потерпiлим та зловмисниками, на ґрунтi раптово виниклих неприязних вiдносин виникла сварка, під час якої вони спричинили потерпілому кiлька колото-рiзаних поранень грудної клітини.

Пiсля цього зловмисники у ваннiй кiмнатi розчленили тiло потерпілого, винесли у лiсосмугу, де за допомогою горючої рідини, пiдпалили.

Діяння чоловіків кваліфікуються за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції вказаної статті зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

ВЗГ ГУМВС України

в Дніпропетровській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ