Базу

Базу "Прикарпаття" для Нацбанку облаштували майже на сто мільйонів гривень

26.11.12 10:25 0 1306
Управління Національного банку України в Івано-Франківській області в листопаді за результатами тендерів уклало угоди з ТОВ «БМС-Захід» на придбання 15 телевізорів та іншої побутової техніки на 334 тис грн. Про це повідомляє портал "Наші гроші" з посиланням на «Вісник державних закупівель».
Серед іншого придбані телевізори 3D Sony з діагоналлю 55 дюймів по 23 тис грн., домашній кінотеатр з функцією караоке за 4 тис грн., холодильники Polair по 16 тис грн. В номери бази відпочинку та для більярдної придбано невеликі холодильники Liebherr ТР 1414 по 3,5 тис грн. (весь перелік з цінами нижче).
Меблі необхідно доставити до оздоровчого комплексу «Прикарпаття» в м.Яремче до кінця року.
Раніше для бази було придбано два ліфти у ПрАТ «Отіс». Внутрішній пасажирський ліфт (450 кг, нержавіюча сталь, підлога з штучного каменю світло-сірого кольору) на чотири зупинки та 10 м придбано за 365 тис грн. Ще 530 тис грн. коштував панорамний ліфт (400 кг), розрахований на дві зупинки. Цей ліфт виконано з нержавіючою сталі, а двері та одна стіна – зі скла.
Окрім цього Нацбанк придбав для своєї бази відпочинку коштовні меблі за 2,30 млн грн., обладнання комплексної системи безпеки та пожежної сигналізації за 377 тис грн., обладнання інтегрованої телекомунікаційної системи – 1,60 млн грн., обладнання системи вентиляції і кондиціювання – 1,69 млн грн., обладнання системи опалення – 662 тис грн.
Нацбанк будує цей комплекс з 2010 року. Спочатку вартість будівництва було оцінено у 30,66 млн грн., ще 6 млн грн. коштували проектні роботи. Однак в серпні цього року будівельники отримали замовлення на додаткові роботи вартістю 23,15 млн грн. – Нацбанку знадобилось встановити джакузі, барбекю, каміни, влаштувати зовнішній панорамний ліфт та виконати ряд інших робіт.
Відтак загальна вартість облаштування бази «Прикарпаття» сягає вже 86,67 млн грн.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Полтавські стоматологи ...

КОМЕНТАРІ