Нові можливості транспортної інфраструктури Львівщини представлені у Лейпцигу (ФР Німеччина)

Нові можливості транспортної інфраструктури Львівщини представлені у Лейпцигу (ФР Німеччина)

26.11.12 12:21 0 1116
20 листопада у місті Лейпциг відбувся другий Німецько-український економічний форум – представлення регіонів України. У роботі форуму взяли участь президенти Торгово-промислових палат Львова та Лейпцига.

Начальник головного управління економіки та промислової політики облдержадміністрації Денис Шмигаль представив учасникам інвестиційний потенціал Львівської області, зокрема німецьким інвесторам були представлені нові можливості транспортної інфраструктури, а також нововведення реєстраційно-дозвільної та податкової систем. Презентація викликала значний інтерес потенційних інвесторів, адже, за їх словами, сьогодні податкова система в Україні є привабливішою, ніж у Німеччині.

На форумі також було представлено та обговорено питання податків та бухгалтерського обліку в Україні, фінансування, страхування та гарантій підприємницької діяльності в Україні.

Висока увага учасників була сконцентрована на можливостях малих міст області. Зокрема, було представлено ряд інвестиційних пропозицій міста Кам’янки-Бузької. Міський голова міста Олег Омелян запропонував потенційним інвесторам 5 ділянок під проекти «грінфілд» та 2 проекти «браунфілд».

Серед німецьких бізнесменів особливе зацікавлення інвестувати у Львівську область проявили представники середнього бізнесу, зокрема, виробники медичного, діагностичного обладнання, сільськогосподарської техніки та інших галузей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Дня святого Миколая ...
Наступна новина: Львівщина: На ІV засіданні ...

КОМЕНТАРІ