Львівщина: На ІV засіданні Координаційної ради облдержадміністрації з питань дітей підведено підсумки працевлаштування неповнолітніх

Львівщина: На ІV засіданні Координаційної ради облдержадміністрації з питань дітей підведено підсумки працевлаштування неповнолітніх

26.11.12 12:26 0 1088
23  листопада у Львівській  обласній державній адміністрації відбулося ІV засідання Координаційної ради облдержадміністрації з питань дітей.

Засідання провів заступник голови обласної державної адміністрації, голова Координаційної ради Олег Рудницький.

На засіданні Координаційної ради також були присутні заступники голів райдержадміністрацій, міст обласного значення та начальники служб у справах дітей області.

До порядку денного були включені та розглянуті питання про причини високої питомої ваги дітей (крім дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування), які виховуються в інтернатних закладах; виявлення, облік та здійснення соціального супроводу дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, а також підведено підсумки працевлаштування неповнолітніх.

Члени Координаційної рад також детально обговорили  питання про  підготовку до проведення Дня Святого Миколая для дітей області.

За результатами розгляду питань начальникам структурних підрозділів облдержадміністрації, головам райдержадміністрацій, міським головам міст обласного значення надано ряд доручень спрямованих на покращення соціального захисту дітей області.

Довідка:

За інформацією служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації, в інтернатних закладах області виховується 1226 дітей. В банку даних дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах перебуває 1515 осіб, з них: 25 дітей схильних до бродяжництва та жебрацтва, 1440 дітей, які проживають у сім’ях, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків, 50 дітей, які зазнали фізичного та іншого насильства з боку дорослих.

За 9 місяців 2012 року для дітей, які виховуються в неблагополучних сім’ях надано 176 матеріальних допомог, 1023 гуманітарних допомог та 1640 психологічних допомог.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нові можливості ...
Наступна новина: У Львові розпочали ...

КОМЕНТАРІ