На міських білбордах можна побачити «Львів очима дітей»

На міських білбордах можна побачити «Львів очима дітей»

26.11.12 13:26 0 1204
діти стали авторами соціальної реклами. Роботи переможців конкурсу «Львів очима дітей», де юні львів’яни представляли своє бачення міста, розміщують на міських білбордах та сіті-лайтах.

З 1 до 30 листопада у Львові на 8 білбордах та 8 сіті-лайтах розміщено соціальну рекламу із дитячими малюнками. Авторами є два з чотирьох переможців конкурсу «Львів очима дітей», який тривав з 21 лютого до 21 березня 2012 року. Відтак, зараз львів’яни мають змогу бачити на білбордах рекламу від учениці гімназії «Євшан», 12-річної Олени Вол, яка представила на конкурсі малюнок «Львів – портал комп’ютерного світу». На сіті-лайтах розміщено роботу «Таємниці Львова» 15-річної Андріани-Марії Доробаник, СЗШ № 51 ім. І. Франка.

— Учасниками конкурсу могли бути діти 5-11 класів, проте було кілька робіт, автори яких мали 7, 8 та 9 років. Одну з таких робіт ми виділили як одну з кращих. Найбільш активними були діти віком 11-12 років. — Леся Гудима-Місеюк, координатор конкурсу «Львів очима дітей», завідувач сектору внутрішньої промоції відділу промоції міста

Загалом у конкурсі брали участь понад 300 робіт, з яких 120 у номінації «Улюблене місце у Львові», 53 у номінації «Львів — місто родинного затишку», 130 «Львів – місто…» (на вільну тему) та 11 робіт у номінації «Львів – IТ центр».

Нагадаємо, конкурс «Львів очима дітей», організований Львівською міською радою спільно з компанією МТС, проходив в рамках проекту, в якому  кожен учень з 5 по 11 клас міг виразити своє бачення свого міста, намалювавши малюнок в одній, або кількох з номінацій на тему Львова. Довідка

Адреси, де розміщена реклама:

Білборди (3×6м):

* Вул. Пасічна – вул. Китайська

* Вул. Стрийська (в’їзд до міста)

* Вул. Городоцька, 179

* Пр. Чорновола, 65

* Вул. Липинського, 35

* Вул. Виговського, 15

* Вул. Сяйво, 12

* Пр. Червоної Калини, 62а

Сіті-лайти:

* Пр. Чорновола, 45

*  Вул. Вітовського (вхід до парку)

* Вул. Коперника, 45

* Вул. Костя-Левицького, 7

* Вул. Князя Романа, 38

* Пр. Чорновола, 2

* Вул. Шота Руставелі (навпроти буд. № 12)

* Вул. Крушельницької, 5

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цього тижня у Львові – ...
Наступна новина: Правоохоронці "на гарячому" ...

КОМЕНТАРІ