Ювілейний вечір у Палаці культури міста Луцька

Ювілейний вечір у Палаці культури міста Луцька

26.11.12 14:16 0 1180
Протягом тижня у Палаці культури міста Луцька відбувалися урочисті заходи з нагоди 55-річниці закладу.

Щодня своє мистецтво лучанам дарували колективи, які тут працюють. Завершилися святкування ювілейним вечором «Обереги духовності» за участю народного аматорського хору ветеранів війни та праці «Подвиг», народної аматорської хорової капели «Посвіт», народного аматорського ансамблю танцю «Волинянка» та народного аматорського оркестру народних інструментів «Волинянка», народного аматорського духового оркестру, народного аматорського ансамблю бального танцю «Юність», аматорського ансамблю «Джерела Волині», ансамблю східного танцю «Джамаль», народного аматорського ансамблю народної музики «Волиняночка» та зразкового аматорського ансамблю танцю «Волиняночка».

Тепер у Палаці працює 20 клубних формувань, у яких займається понад 700 учасників. За 55 років у закладі виплекано багато відомих артистів і діячів культури, багато із них прийшли на ювілейний вечір. Директор палацу, Заслужений діяч мистецтв України Юрій Войнаровський щиро подякував усім, хто тут працював і працює, примножуючи славні традиції Палацу культури.

Секретар міської ради Григорій Пустовіт у своєму виступі зауважив, що чим старіший храм, тим він духовніший, кажуть «намолений». У цьому Палаці також особлива аура, бо він наспіваний, награний. Кілька поколінь тут формували свої естетичні смаки. Він щиро подякував аматорам сцени та керівникам художніх колектив від депутатського корпусу та міського голови Миколи Романюка і вручив Подяку колективу комунального закладу «Палац культури м. Луцька» за активну творчу діяльність, відродження та популяризацію культурної спадщини, організацію культурно-мистецьких заходів, вагомий внесок у розвиток галузі культури міста Луцька, а також з нагоди 55-річчя від дня створення комунального закладу «Палац культури м. Луцька».

Подяки колективу були також вручені від управління культури і туризму обласної державної адміністрації та обласного науково-методичного центру культури Волині.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ