Десятий вирок суду оголосили рецидивісту з Рівненщини

Десятий вирок суду оголосили рецидивісту з Рівненщини

26.11.12 22:22 0 1146
Першу судимість за крадіжку у 39-річного жителя Кузнецовська Олег отримав ще в 1988 році у віці 15 років. Тоді суд, врахувавши обставини справи та особу злочинця, призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі, щоправда умовно. Та вже через рік за скоєння крадіжки він таки потрапив до місць позбавлення волі.

Згодом, за скоєння численних крадіжок, грабежу та хуліганства чоловік дев’ять разів потрапляв на лаву підсудних, а загальний термін призначеного йому покарання склав 29 років 9 місяців. Більшу частину цього часу злочинець провів у місцях позбавлення волі. Тож нічого дивного в тому, що в черговий раз повертаючись на волю, злодій знову брався за своє.

Цього разу Олег не зміг обминути своєю увагою будівельний майданчик поблизу тепличного комплексу в м.Кузнецовську. Зрозумівши, що територія будівництва не охороняється, одного вечора він переліз через огорожу та перекинув звідти 16 штук двохметрових труб, які використовувались в якості будівельних лісів. Зрозумівши, що самому перенести викрадене до більш надійного місця схову буде складно, чоловік пішов до мікрорайону Будівельників, щоб знайти «помічника». Зустрівши свого давнього знайомого Олексія, він запропонував йому заробити 200 гривень, пояснивши, що допомагає своєму брату, який працює на будівництві та сам не може виконати доручення власника і перенести труби в інше місце.

Чоловік, знаючи про кримінальне минуле товариша, спочатку засумнівався в правдивості його слів, але після переконань останнього погодився. Однак, коли вони підійшли до будівельного майданчика й почали носити труби, то Олексій був затриманий представниками власника будівництва, а Олег… втік. Міліціонери, які прибули на місце події, швидко з’ясували обставини крадіжки і невдовзі злодій був затриманий.

Нещодавно завершився судовий розгляд кримінальної справи за фактом крадіжки. За вироком Кузнецовського міського суду наступні півтора року злочинець проведе за ґратами. Чи стане чергова «зупинка» Олега приводом для переосмислення сенсу життя – покаже час.

УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ