В Чернігові чоловік, намагаючись заспокоїти галасливу компанію, застрелив 2-х людей

В Чернігові чоловік, намагаючись заспокоїти галасливу компанію, застрелив 2-х людей

27.11.12 07:19 0 1419
До чергової частини Чернігівського міського відділу УМВС в Чернігівській області надійшло повідомлення про стрільбу в багатоповерхівці. Група швидкого реагування, яка виїхала на місце події, виявила в під’їзді тіло чоловіка і пораненого товариша.

В під’їзді міліціонери побачили чоловіка зі зброєю, який без усякого опору віддав правоохоронцям карабін і розповів про обставини інциденту. З його слів того вечора сусіди зверху над його квартирою затіяли гулянку, яка затяглася далеко за північ. Музика й галас заважали відпочивати усьому під’їзду, особливо мешканцям квартири знизу, тож чоловік піднявся нагору і чемно зауважив, що час вже дати всім спокій. На це йому відповіли у грубій формі, ще й пригрозили розправою.

Сусід на сходовій клітині вимкнув електроенергію в квартирі галасливої компанії, сподіваючись, що це якось їх утихомирить. Натомість позитивної реакції не настало, а вечірка продовжилася. Тоді, аби хоч якось налякати сусідів зверху, хазяїн узяв свій карабін і піднявся до них. Вигляд зброї лише розлютив чоловіків, які стали погрожувати сусіду розправою. Зі слів власника зброї, він розцінив ці погрози як реальні, що загрожували його життю і здоров’ю, тому спочатку зробив два попереджувальні постріли вбік, а потім — по власнику квартири і його гостю.

В свою чергу поранений чоловік пояснив, що серед ночі в квартирі, куди він прийшов у гості, згасло світло. Коли він разом з власником квартири вийшов з помешкання, щоб перевірити електрощиток, якийсь чоловік почав по них стріляти.

Господар квартири, отримавши вогнепальне поранення в область грудної клітини та обличчя, загинув на місці, інший чоловік з вогнепальним уламковим переломом правої кисті та алкогольним сп'янінням був госпіталізований до міської лікарні.

Правоохоронцями на початку листопада було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Закарпатті собака ...

КОМЕНТАРІ