На Закарпатті собака допоміг затримати вбивцю

На Закарпатті собака допоміг затримати вбивцю

27.11.12 07:24 0 1454
До чергової частини Свалявського райвідділу міліції УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від жителя Воловця про те, що в будинку своїх батьків, розташованого на залізничній станції Занька Воловецького району, він виявив тіло чоловіка з ножовими пораненнями.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Особу потерпілого встановили – ним виявився 60-річний житель села Гукливе Воловецького району, який з дозволу заявника в останні роки проживав у цьому помешканні. На тілі вбитого міліціонери виявили кілька ножових поранень.

До роботи слідчо-оперативної групи залучили і кінологів. Службовий лабрадор одразу взяв слід і вже за кілька хвилин привів оперативників до помешкання 53-річного жителя Заньки.

Як з’ясувалося, напередодні чоловік заходив у гості до потерпілого. Під час вживання алкогольних напоїв між ними виникла сварка, яка переросла в сутичку. В якусь мить гість вхопив у руки кухонний ніж і завдав ним кілька ударів господареві оселі в область шиї, від чого потерпілий помер на місці пригоди. Вбивця ж утік, сподіваючись, що йому все минеться безкарно…

Працівники карного розшуку під час огляду будинку підозрюваного виявили шматок закривавленої матерії та кров на вхідних дверях. Затриманий зізнався в скоєнні вбивства. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Дії затриманого попередньо кваліфікуються за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

В Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігові чоловік, ...
Наступна новина: Тернопільські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ