Міліція розшукує злочинців, які скоїли розбійний напад на АЗС (ОНОВЛЕНО)

Міліція розшукує злочинців, які скоїли розбійний напад на АЗС (ОНОВЛЕНО)

27.11.12 07:34 0 1410
Близько 3-ї години ночі двоє невідомих чоловіків в масках зайшли на АЗС у м. Гайсин на Вінниччині та, погрожуючи застосуванням зброї, заволоділи грошовими коштами в сумі 2 тисячі гривень. Працівник автозаправки натиснув тривожну кнопку.

Вже за 3 хвилини на виклик прибув наряд державної служби охорони у складі двох чоловік. Під час затримання зловмисники вчинили збройний опір, в бік працівників міліції полетів саморобний вибуховий пристрій.

Від вибуху постраждав сержант міліції Ярослав Радченко, який отримав поранення м’яких тканин передпліччя руки. Потерпілого доставили в приймальне відділення Гайсинської центральної районної лікарні, де надано першу медичну допомогу. Його стан медики оцінюють як задовільний.

У відповідь злочинцям напарник держохоронця старший сержант міліції Олександр Сандул застосував табельну вогнепальну зброю, однак розбійникам вдалося втекти з місця злочину.

Наразі працівники міліції працюють в посиленому оперативному режимі, вживають комплекс оперативно-пошукових заходів, направлених на встановлення на затримання зловмисників. Відкрито кримінальні провадження за фактами розбійного нападу, поєднаного з проникненням в приміщення відповідно до ч.3 ст.187 КК України та посягання на життя працівника правоохоронного органу відповідно до ст.348 КК України.


   СЗГ УМВС України
      у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ