Івано-Франківщина: «Шлях до Незалежності»

Івано-Франківщина: «Шлях до Незалежності»

27.11.12 08:44 0 1107
В Івано-Франківському краєзнавчому музеї до 21-ої річниці Всеукраїнського референдуму щодо підтвердження Акту Незалежності України 30 листопада буде проведено захід «Шлях до Незалежності».

В рамках заходу організація фотодокументальної виставки (з фондів музею), на якій представлено знакові події в історії української держави. Зокрема, проголошення ЗУНР, значення Дня Соборності та Всеукраїнського референдуму.

Також відбудеться презентація книги журналіста Володимира Приймака «Апостоли правди», у якій автор у коротких мемуарних розповідях змальовує життєвий шлях колишнього військового льотчика, багаторічного в’язня радянських концтаборів, народного депутата України першого демократичного скликання, голови комісії Верховної Ради з питань репресованих Богдана Ребрика.

Книгу написано за наслідками відвідин делегацією Івано-Франківської області на чолі з Богданом Ребриком в липні цього року урочища Сандармох (Російська Федерація), де у 30-тих роках було розстріляно та поховано понад 9500 осіб 58 національностей.

Буде також розгорнуто фотодокументальну виставку з історії УПА та руху «шістдесятників» за матеріалами, які зібрав і надав музеєві Богдан Ребрик.

Початок проведення заходу 0 14.00 годині.

Наша адреса: Івано-Франківський краєзнавчий музей

вул. Галицька 4а. тел.75-23-44

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 21-річниці ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: На ...

КОМЕНТАРІ