На Сільськогосподарсько-споживчому форумі обговорили співпрацю між Підкарпатським Воєводством та Львівською областю

На Сільськогосподарсько-споживчому форумі обговорили співпрацю між Підкарпатським Воєводством та Львівською областю

27.11.12 09:54 0 1185
23 листопада, за результатами XII Міжнародного Економічного Форуму, у місті Львові відбувся Сільськогосподарсько-споживчий форум за участю фермерів зі Львівщини та Підкарпатського воєводства Республіки Польща. Делегацію із Польщі очолив віце-маршалок воєводства Зигмунд Холевінскі.

Як повідомив начальник управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Роман Верещинський, учасниками даного заходу стали керівники близько 35 фермерських господарств області, що працюють в галузі садівництва, овочівництва та тваринництва.

Під час форуму присутні обговорили стан справ в агропромисловому комплексі України з урахуванням особливостей Львівської області, а також стан сільського господарства Польщі, врахувавши особливості Підкарпатського воєводства. Окрім цього було також проаналізовано можливості реалізації спільних транскордонних проектів для України і Республіки Польща.

Начальник агропромислового розвитку облдержадміністрації, наприкінці роботи форуму, озвучив резолюцію, в якій наголосив на важливості налагодження ділових стосунків з Підкарпатським воєводством, шляхом ознайомлення на місцях з вітчизняною організаційно-виробничою структурою та структурою сільськогосподарсько-споживчого кластеру воєводства. Зокрема, у резолюції він завернув увагу на:

- необхідності інвестиційного забезпечення інноваційного розвитку агропромислового комплексу;

- здійснення заходів у розбудові знань та вмінь державних службовців щодо координації та узгодження політики розвитку сільських територій між сусідніми регіонами;

- перейняття досвіду у польських колег з виробництва екологічно чистої продукції;

- продовження участі у проекті транскордонного співробітництва Україна-Польща-Білорусь.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фонд Анни Мазуренко ...
Наступна новина: Львівщина: Як має виглядати ...

КОМЕНТАРІ