Львівщина: Як має виглядати сучасна бібліотека?

Львівщина: Як має виглядати сучасна бібліотека?

27.11.12 10:04 0 1405
Прес-анонс

      27-28 листопада Львівська обласна бібліотека для дітей проводить міжнародний семінар – тренінг «Простір сучасної бібліотеки: пошук свого образу» . До дитячих бібліотекарів Львівщини у гості завітають колеги з публічних бібліотек польських міст Кросно та Вроцлав, а також працівники Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. К.Тимірязєва.

       У жовтні цього року працівники Львівської обласної бібліотеки для дітей здійснили навчально-освітній тур бібліотеками Вроцлава і Кросно, під час якого відвідали 11 публічних бібліотек. Бібліотекарі були вражені сучасним дизайном польських бібліотек, якісним наповненням книжкових фондів, високим рівнем автоматизації і вирішили запросити колег поділитися досвідом, а також взяти участь у тренінгу «Дизайн бібліотеки: пошук свого образу», який проведуть вінницькі бібліотекарі.

      Цей семінар відбудеться в рамках програми міжнародного партнерства «Україна – Польща: книжковий міст», яку вже декілька років поспіль реалізує Львівська обласна бібліотека для дітей.  За цей час бібліотекарям вдалося налагодити партнерські зв`язки з бібліотекарями Польщі, неодноразово презентувати досвід українських бібліотек на міжнародних конференціях, започаткувати колекцію української книги в галереї книг польського міста Освєнцим, провести фестиваль дитячих бібліотечних театрів, міжнародні конкурси дитячих малюнків та багато іншого. Львівська обласна біблоітека для дітей – едина серед українських бібліотек стала членом Польської спілки бібліотек і представляє в ній українську бібліотечну спільноту.

Семінар відбудеться 27-28 листопада у приміщенні Львівської обласної бібліотеки для дітей

Контактна інформація: 235-87-48, Надія Кіндрись

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Попередня новина: На ...
Наступна новина: Відкрито новий туристичний ...

КОМЕНТАРІ