На Івано-Франківщин чоловіка підозрюють у вбивстві брата

На Івано-Франківщин чоловіка підозрюють у вбивстві брата

27.11.12 10:34 0 1184
У Коломийському райвідділі міліції відкрито кримінальне провадження у справі про насильницьку смерть 33-річного мешканця одного із сіл району, який помер від ножових поранень. На місці події слідчо-оперативною групою міліції було з’ясовано, що до загибелі чоловіка причетний його старший брат. Внаслідок злочину залишилось без батька троє дітей.

Підозрюваний у вбивстві проживав в одному помешканні з сім’єю свого брата. Уночі між братами виник конфлікт на грунті неприязних відносин. Старший з чоловіків перебуваю у нетверезому стані і під час конфлікту схопив у руки кухонний ніж, завдавши ним два удари в груди потерпілому.

Дії підозрюваного кваліфіковані, як кримінальне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч.1 статті 115 (Навмисне вбивство) Кримінального кодексу України. Інформацію про обставини кримінального правопорушення занесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. 35-річного мешканця Коломийського району повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину, йому обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За вчинення навмисного вбивства передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: До ...

КОМЕНТАРІ