ДАІ Буковини звертає увагу на транспортні засоби, переобладнані для перевезення пасажирів…

ДАІ Буковини звертає увагу на транспортні засоби, переобладнані для перевезення пасажирів…

27.11.12 10:54 0 1109
ЦІЛЬОВЕ ВІДПРАЦЮВАННЯ З 27 листопада по 17 грудня робота нарядів ДАІ буде спрямована на виявлення пасажирських або вантажопасажирських транспортних засобів, переобладнаних з порушенням відповідних правил, норм і стандартів України.

Перевірка ініційована Департаментом ДАІ МВС України за результатами загальнодержавної операції "Перевізник зима – 2012", під час якої було виявлено понад пів тисячі автобусів з додатково встановленими місцями для сидіння пасажирів.

Тому під час цільового заходу виявлятимуться випадки, коли в автобусах кількість пасажирських місць перевищує зазначену у реєстраційних документах або й взагалі не зазначається.

Цільовим відпрацюванням на предмет порушень вимог безпечної експлуатації транспортних засобів, у тому числі й щодо дотримання законності їх переобладнання, підлягатимуть, зокрема, прилеглі до промтоварних ринків території та дороги.

ДАІ нагадує, що дорожньо-транспортні пригоди за участю пасажирських транспортних засобів, переобладнаних з транспортних засобів іншого призначення,як правило, мають тяжкі наслідки.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: До ...
Наступна новина: До Чернівецького училища ...

КОМЕНТАРІ