Чиновник з Луцька взяв участь у другій міжрегіональній зустрічі учасників проекту CIUDAD в Тунісі

Чиновник з Луцька взяв участь у другій міжрегіональній зустрічі учасників проекту CIUDAD в Тунісі

27.11.12 11:14 0 1099
Програма CIUDAD була створена для допомоги місцевим органам влади в укріпленні їх потенціалу для планування сталого, комплексного і довгострокового розвитку міст шляхом використання принципів ефективного управління. Вона реалізовується шляхом нарощування потенціалу та налагодження взаєморозуміння, обміну досвідом і співробітництва між місцевими учасниками в ЄС і країнах-партнерах в регіоні, участі в спільних проектах, а також - створення нових партнерств та зміцнення існуючих.

Через два роки після старту програми на початковій нараді в Брюсселі у червні 2010 року Механізм Підтримки CIUDAD організував другу міжрегіональну зустріч. Ця подія зібрала партнерів з усіх грантових проектів CIUDAD в ЄС і Південно-Східному регіоні, що дозволило їм зустрітись з представниками інших проектів і програм, а також асоціаціями і федераціями, місцевою і регіональною владами на регіональному та національному рівнях. Від Луцької міської ради, яка є учасником проекту MODEL-CIUDAD в галузі енергозбереження, у зустрічі взяв участь начальник відділу енергозбереження Костянтин Патракеєв.

Учасники обговорили питання:

• Обмін інформацією про результати та підсумки CIUDAD - проектів на сьогоднішній день, а також обмін досвідом з реалізації, як в загальному, програми CIUDAD, так і окремих проектів, грантів;

• Обговорення проблем і підходів до документування та розповсюдження результатів, досвіду і уроків, отриманих з програми, а також про те, як покращити взаємодію між окремими CIUDAD – проектами;

• Дискусії про роль місцевих органів влади у досягненні сталого розвитку, а також проблеми та можливості децентралізованого співробітництва і взаємодії між місцевими та регіональними владами в контексті політики добросусідства ЄС.

Також були розглянуті перспективи подальшої співпраці в рамках програм ЄС.

Управління економіки міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Лучани пройшли дорогою ...

КОМЕНТАРІ