Вперше Луцьк буде представлений на міжнародному туристичному ринку

Вперше Луцьк буде представлений на міжнародному туристичному ринку

27.11.12 11:34 0 1146
Начальник відділу розвитку туризму управління міжнародного співробітництва та туризму Луцької міської ради Наталія Бунда взяла участь у Третій координаційній зустрічі з підготовки українських міст до ІТВ 2013 у місті Берлін.

Саме у березні 2013 року представники міської ради вперше презентуватимуть місто Луцьк на одній із найважливіших туристичних подій світового масштабу – Міжнародній туристичній біржі «ITB» у Берліні.

У березні 2012 року на ІТВ 2012 можна було познайомитись з приймаючими містами України – Києвом, Харковом, Донецьком, Львовом та дізнатись про Одесу, Крим і Буковинське-Подільське намисто. У 2013 році у списку міст, що представлятимуть український стенд, є і Луцьк. Це чудовий шанс місту Луцьку вийти на міжнародну арену.

ІТВ Берлін – це найбільша міжнародна туристична біржа, це дзеркало міжнародного туризму. За переконанням експертів з туризму ця виставка найяскравіше відображає усі тенденції розвитку міжнародного туризму, зокрема всі напрямки та складові створення туристичного продукту. Тут представлені всі сегменти туристичної індустрії – міжнародні федерації з туризму, національні та регіональні туристичні організації, туроператори, готелі, транспортні організації тощо.

У 2012 році взяли участь представники зі 187 країн світу та понад 100 тис. відвідувачів. Було презентовано країни, міста, острови, туристичні регіони, а також туроператори, авіалінії, розробники програмного забезпечення та інновацій для туризму.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучани пройшли дорогою ...
Наступна новина: Луцьк: З першого грудня ...

КОМЕНТАРІ