Луцьк: Межі скверу на вулиці Кравчука розширять

Луцьк: Межі скверу на вулиці Кравчука розширять

27.11.12 13:33 0 1382
Сьогодні відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови за участю її голови Анатолія Пархом’юка та членів комісії – Анатолія Бірюкова, Аскольда Пекарського.

Депутат Андрій Осіпов доповів про звіт тимчасової контрольної комісії міської ради з контролю за бюджетним фінансуванням закладів освіти міста Луцька та про Звернення Луцької міської ради до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з приводу недофінансування з державного бюджету закладів освіти та охорони здоров’я міста Луцька, яке підготував депутат Богдан Шиба. Серед головних напрацювань і функцій комісії депутати відзначили її сприяння у фінансуванні освіти міста на державному рівні. Члени комісії підтримали проект рішення з цього питання.

Про зміни у статуті комунального закладу «Луцький навчально-реабілітаційний центр Луцької міської ради» в новій редакції та про надання управлінню освіти міської ради дозволу на списання будівель, споруд та матеріальних цінностей доповів начальник управління освіти Олег Гребенюк.

Про визначення меж скверу на вул. Кравчука (за будівлею РАЦС) інформував директор КП «Парки та сквери м. Луцька» Анатолій Трикош. На минулій сесії було доручено вивчити ситуацію з прилеглою до парку земельною ділянкою, де знаходить пивний намет, який межує з гімназією №21. Комісія, вирішила включити її у межі парку і підтримала проект пропонованого рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейський Союз ...
Наступна новина: На Львівщині розроблено ...

КОМЕНТАРІ