На Львівщині розроблено бізнес-проекти з виробництва сільськогосподарської продукції, які реалізуються через обласний та районні центри зайнятості

На Львівщині розроблено бізнес-проекти з виробництва сільськогосподарської продукції, які реалізуються через обласний та районні центри зайнятості

27.11.12 13:37 0 1203
Головне управління агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації спільно з академічними та науково-дослідними установами області розробило низку типових бізнес-проектів з виробництва сільськогосподарської продукції, які реалізуються через обласний та районні центри зайнятості.

Як повідомив перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич,  у сільськогосподарській галузі запроваджено щомісячний моніторинг реалізації бізнес – планів , згідно з яким  спостерігається позитивна динаміка створення нових робочих місць у сфері агробізнесу.

«Від початку реалізації бізнес-проектів започаткували власну справу на селі 49 осіб. Зареєстровано суб’єкти господарювання у галузі тваринництва по  вирощуванні риби, перепілок, свиней, курей-несучок, кролів, індиків, розведення бджіл. У галузі рослинництва – вирощування суниці, глив, малини, овочів», – відзначив Б. Матолич.

За його словами, також зростає зацікавленість у нових, доступних для селян бізнес – проектах, над розробкою яких працюють наукові установи області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Межі скверу на ...
Наступна новина: Представник Львівщини на ...

КОМЕНТАРІ