На Волині працівник ДАІ не дав чоловіку покінчити життя самогубством

На Волині працівник ДАІ не дав чоловіку покінчити життя самогубством

27.11.12 14:02 0 1336
На залізничному мосту в селищі Маневичі, що на Волині, чоловік переступив через перило. Він намагався звести рахунки з життям, однак завадив йому старший інспектор ДПС з обслуговування стаціонарного посту №2 Олександр Косько.

Олександр ввечері заступав на службу. Прямуючи автомобілем на роботу, близько 19 години старший інспектор ДПС на залізничному мосту помітив чоловіка, який стояв на краю, тримаючись однією рукою за перило.

– Дивно те, що в обидві сторони рухалися автомобілі, але ніхто не звертав уваги або не хотів звертати на самогубцю, – розповідає Олександр. – Я зупинився, а далі робив усе автоматично, бо розумів, що будь-якої миті може статися трагедія.

Аби не злякати чоловіка, працівник ДАІ, швидко підійшов і схопив його за куртку та перетягнув через перила моста. Після цього доставив потерпілого до райвідділу для встановлення особи та з’ясування всіх обставин.

Виявилося, що чоловік вирішив покінчити життя самогубством через сварку з дружиною та її братом. Згодом у райвідділі подружжя таки порозумілося, але могло бути все інакше якби у потрібний момент поряд із чоловіком не опинився працівник Державтоінспекції.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: “Автограф” ...
Наступна новина: У Львові вдруге відбудеться ...

КОМЕНТАРІ