У Львові вдруге відбудеться показ фільму «Urbanized»

У Львові вдруге відбудеться показ фільму «Urbanized»

27.11.12 14:12 0 1094
Львів відкритий до прогресивного розвитку. Цієї середи, 28 листопада, о 19.00 год у конференц-залі Центру міської історії відбудеться 2-й показ фільму «Urbanized».

Це повнометражний документальний фільм про проектування міст, який висвітлює проблеми та стратегії міського дизайну за участю деяких провідних архітекторів, планувальників, політиків, будівничих та стратегів.

— Більше половини світового населення сьогодні живе на міських територіях, і 75% людей до 2050 називатиме місто домом. Але в той час, коли деякі міста переживають свій вибуховий ріст, інші зменшуються. Виклики пов’язані із балансом житла, транспорту, громадського простору, громадської участі, економічного розвитку та політики сталого розвитку швидко набувають універсального характеру. Попри це, багато цих аспектів залишаються відірваними від громадського впливу. Минулої середи відбувся перший показ фільму українською в Львівській Політехніці. Ми зібрали аншлаг у великій аудиторії, що було навіть приємним сюрпризом для нас, і це певним чином виправдовує ту безмежну кількість схвальних відгуків про стрічку. На жаль, на фільм не змогли потрапити всі охочі, тому ми спільно з Центром міської історії організовуємо другий показ у вечірній час і запрошуємо усіх, хто не ще був чи не знав про показ. — зазначають організатори показу

Вхід вільний. Адреса: вул. Акад. Богомольця, 6 (бічна вул. І. Франка)

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У вінницьких селах ...

КОМЕНТАРІ