Ніно Катамадзе & INSIGHT презентують новий альбом «GREEN» у Львівській опері

Ніно Катамадзе & INSIGHT презентують новий альбом «GREEN» у Львівській опері

27.11.12 14:42 0 1176
Ніно Катамадзе & INSIGHT 10 грудня представляють довгоочікуваний новий альбом «GREEN». У Львові презентація нового альбому відзначиться грандіозним концертом, який відбудеться о 19:30 год у Львівській опері.

Ніно Катамадзе & INSIGHT — це складна, розумна музика. Це розгорнуте філософське оповідання про життя. Пісні гурту змушують замислитись про вічність життя людини, думати, співчувати і сподіватися. Це розумна музика для поціновувачів серйозного мистецтва. Суть і сенс творчості колективу — проникнення в суть складних явищ життя.

Новий альбом Ніно & Insight «GREEN» виходить через рівно рік після альбому «Red». Тепер грузинські музиканти повернулися до більш зважених музичних форм. З «Red» нову платівку ріднить не тільки феноменальний голос співачки, а й прагнення її колег до діалогу з видатними майстрами-інструменталістами. Незважаючи на те, що одна з характеристик музики Ніно & Insight, найбільш поширених в прес-релізах, це world music, в «Green» музиканти ворушать джазові традиції, дотепно полемізуючи зі стереотипами «розумного» джазу. У гітариста Гочі Качеішвілі, що називається, «наболіло» — його партії придумані й виконані з блиском і іронією і повні стрімкої джазової думки.

На «Green» є і цілком актуальні ритмічні структури, наприклад, трек «Gammai» спирається про міцний брейкбітовий скелет.

Контактний тел.: (032) 235 53 32.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ