Луцьк: Відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу «Дружба без кордонів»

Луцьк: Відбувся Всеукраїнський турнір з міні-футболу «Дружба без кордонів»

27.11.12 15:52 0 1316
23-25 листопада в залі СК «Арена Спорт» («АдреналінСіті») відбувся перший Всеукраїнський турнір з міні-футболу серед ветеранів 35 років і старші – «Дружба без кордонів».

На запрошення організаторів змагань, серед яких: міська федерація футболу, асоціація міні-футболу Волинської області, комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради, відгукнулися спортсмени з Одеси, Шахтарська (Донецька обл.), Рівного, Кузнецовська, Ковеля та Володимира-Волинського.

До складу збірної команди Луцька увійшли відомі в недалекому минулому майстри шкіряного м’яча Василь Кохановський, Сергій Бурковський, Ярослав Комзюк, Володимир Гащин, Сергій Круковець, Юрій Круковець, Юрій Бенько. Михайло Оліда,Олександр Нікітін.

На попередньому етапі «Ветеран-Лучеськ» (Луцьк) зустрічалась з суперниками з Рівного (6:2), Одеси (2:1), Ковеля (10:4). В боротьбі за призові місця в першому півфіналі зійшлися команди Луцька та Володимира-Волинського. Напружена зустріч не виявила переможця в основний час, а ось в пробитті післяматчових пенальті вдалішою виявилась команда з обласного центру.

В другому протистоянні між Шахтарськом і Одесою вирішальним став єдиний гол, забитий командою з Донецької області. Одесити, проявивши вищу майстерність, з сухим рахунком 4:0 перемогли володимирівців і зайняли третє місце. А у фінальному поєдинку наші земляки, проявивши велике бажання до перемоги, поступились (0:3) більш потужній команді з Донеччини, до складу якої входило декілька екс-гравців збірної України з міні-футболу.

Отже, головний трофей відправився в містечко Шахтарськ Донецької обл. Серед індивідуальних номінантів гравці Луцької команди - Михайло Оліда відзначений як кращий воротар, а Ярослав Комзюк увійшов до складу символічної четвірки кращих гравців турніру.

В церемонії нагородження всі команди одержали подяки від організаторів змагань за розвиток міні-футболу України, спеціальні призи та подарунки від Луцької міської ради.

Комітет по фізичній культурі та спорту міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: У грудні буде ...
Наступна новина: Луцьк: Відбудеться ...

КОМЕНТАРІ