У Львові видали брошуру про ОСББ

У Львові видали брошуру про ОСББ

27.11.12 16:13 0 997
Інститут міста за фінансової підтримки Німецького Товариства Міжнародного Співробітництва (GIZ) видав брошуру, яка містить в собі інформацію про об’єднання співвласників багатоквартирних будинків в Україні.

В брошурі узагальнено та систематизовано матеріали, які були використані під час ІІІ Всеукраїнського форуму ОСББ, який проходив у Львові 3-4 жовтня цього року. Крім того, за допомогою інфографіки доступно розказано про можливості покращення діяльності  ОСББ.

— Ми прагнемо, щоб ОСББ набували все більшої популярності, тому в брошурі зосередили увагу на фактах та цифрах – це кількість ОСББ в Україні, дані соціологічних досліджень про ставлення людей до об’єднань та те, що зупиняє мешканців їх створювати. Також в брошурі ми розказали, як отримати земельну ділянку та пільговий бюджетний кредит для ОСББ і те, чому варто наслідувати таку практику. — Олександр Кобзарев, в.о. голови правління Інституту міста

Мешканці міста можуть отримати брошуру в Центрі обслуговування мешканців, Інституті міста  та в Ресурсному центрі ОСББ у Львівській міській раді.

http://www.city-institute.org/images/stories/files/Brochure_OSBB.pdf

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Відбудеться ...
Наступна новина: Мер та новообрані депутати ...

КОМЕНТАРІ