Луцьк: «Хочете жити в європейському місті, давайте по-європейськи працювати»

Луцьк: «Хочете жити в європейському місті, давайте по-європейськи працювати»

27.11.12 17:25 0 1131
Такий лейтмотив оперативної наради, що відбулася у міській раді.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук дав ряд доручень керівникам виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств. Він торкнувся, в першу чергу, питання прибирання. «Завокзальний район – найгрізніший у місті, вулиця Привокзальна – до сміттєбаків викидають усе після ремонту: шафи, стару сантехніку. Щодня набирається дві машини сміття», - наголосив Святослав Євгенович.

Також він акцентував увагу на оновленому залізничному вокзалі. Таксисти, чекаючи клієнтів, стають будь-де, на вулиці лузають насіння і смітять на тротуар та проїжджу частину. Одразу вокзал втрачає привабливий вигляд. Аналогічна ситуація й на вулиці Єршова, де розташовується авторинок.

Нагадав Святослав Кравчук, що зараз триває очистка русла річки Сапалаївка. Роботу роблять, а з будинків каналізаційні відходи йдуть у річку. Були у першого заступника міського голови зауваження й до роботи ДАІ та муніципальної дружини. Також він звернувся до керівників виконавчих органів з проханням відвідати закріплені за ними вулиці та провести розмови з підприємствами і підприємцями щодо святкового оформлення приміщень та офісів до Новорічних свят. «Хочете жити в європейському місті, давайте по-європейськи працювати» - підсумував він.

Микола Романюк звернувся до керівників «Луцьктепло» та «Луцькводоканал» з проханням до зими повністю завершити роботи у тих місцях, де були аварійні ситуації. Також він наголосив, що міська рада веде підготовку до наступного року, у тому числі в частині фінансів. «У фінансовому плані – ситуація дуже складна. Нам необхідно буде повернути 20 млн грн. кредиту, 2,5 млн грн. – відсотки, окрім того – 13 млн грн. – позика у держави. Це при тому, що бюджет розвитку складав у цьому році 35 млн грн. Тобто, необхідно буде віддати увесь бюджет розвитку міста», - констатував міський голова.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: Відбулася виїзна ...
Наступна новина: «Освіта» Луцьк виходить в ...

КОМЕНТАРІ