Львів: В Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян зареєстровано 1280

Львів: В Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян зареєстровано 1280 "бомжів"

27.11.12 18:11 0 1197
У Львові вже кілька років працює Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян, який надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці». З початку роботи в Центрі обліку та нічного перебування бездомних громадян зареєстровано 1280 бездомних, з яких понад 700 отримали тимчасову реєстрацію за місцем базування Центру — вул. Кирилівська, 3а. 279 особам виготовлено (відновлено) паспорти.

— В період низьких температур ми намагаємось максимально ущільнювати місця для ночівлі, аби прийняти всіх безхатьків й уникнути фактів переохолодження чи обмороження. Приміщення відділення адаптовано під цілий цикл отримання бездомними послуг, як: реєстрації; первинного медичного обліку; санітарно-гігієнічних послуг; послуг ночівлі. — Варто зазначити, що задля безпеки самих бездомних та дотриманням порядку в Центрі, на ночівлю приймають тих громадян, які не перебувають в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Такий крок не є якоюсь «примхою», а життєвою необхідністю. — о. Олег Федоренко, керівник Центру обліку та нічного перебування бездомних громадян

В осінній і особливо в зимовий період актуальним стає питання забезпечення чистим та теплим одягом і взуттям. Відтак, Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян звертається до усіх львівських підприємців, організацій, установ та просто небайдужих, й закликає, у разі можливості, долучитись до формування стратегічного запасу харчів та одягу, які так необхідні, львів’янам яким нікуди йти. Ми будемо вдячні за будь-яку допомогу, оскільки навіть маленький внесок кожного, послужить вагомим вкладом у велику справу.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів: До перевірок ...
Наступна новина: Через комп’ютер або ...

КОМЕНТАРІ