Начальника УМВС України на Львівській залізниці привітали з призначенням

Начальника УМВС України на Львівській залізниці привітали з призначенням

27.11.12 19:47 0 1409
В Управлінні МВС України на Львівській залізниці відбулася робоча зустріч Радника Міністерства внутрішніх справ України генерала внутрішньої служби Василя Дурдинця з начальником Управління МВС України на Львівській залізниці полковником міліції Володимиром Дитюком.

Радник Міністерства внутрішніх справ України Василь Дурдинець привітав Володимира Дитюка з призначення на посаду керівника Управління МВС України на Львівській залізниці.

У ході зустрічі начальник Управління Володимир Дитюк охарактеризував стан оперативної обстановки на транспортних магістралях західного регіону держави. Особлива увага була приділена організаційно-штатній структурі транспортних органів внутрішніх справ.

На думку Василя Дурдинця, штатна структура повинна повністю відповідати завданням, які на сьогоднішній день ставляться Міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком. Враховуючи, що основним завданням транспортної міліції є забезпечення громадської безпеки на сталевих магістралях країни, взаємодія з адміністрацією Державного територіально-галузевого об’єднання «Львівська залізниця» постає одним із напрямів діяльності керівництва Управління.

Володимир Дитюк розповів Радникові Міністерства внутрішніх справ України про перспективи подальшого напрацювання спільних заходів щодо забезпечення високої ефективності діяльності підприємств залізничного транспорту та посиленню взаємодії з митними та прикордонними органами на 17 станціях перетину державного кордону, які знаходяться в оперативному обслуговуванні Управління МВС України на Львівській залізниці.

Під час зустрічі Василь Дурдинець та Володимир Дитюк не обминули питання підготовки кадрів для транспортних підрозділів міліції. Керівник Львівської залізниці  висловив побажання щодо проведення спеціалізованого наукового заходу - конференції або круглого столу - з питань взаємодії транспортних та територіальних ОВС, що знайшло підтримку у Василя Дурдинця враховуючи, те, що він є головою наглядової ради ЛДУВС.

Окрім зазначених питань, Володимир Дитюк проінформував Василя Дурдинця про стан дотримання прав людини у діяльності транспортної міліції в умовах набуття чинності нового кримінально-процесуальної законодавства.

На закінчення зустрічі Радник Міністерства внутрішніх справ України Василь Дурдинець побажав плідної праці новопризначеному керівникові Управління МВС України на Львівській залізниці полковнику міліції Володимиру Дитюку.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Рівень довіри українців до ...

КОМЕНТАРІ