Івано-Франківщина: Міліціонери розшукали чоловіка, який забив до смерті мешканця Долинського району

Івано-Франківщина: Міліціонери розшукали чоловіка, який забив до смерті мешканця Долинського району

27.11.12 20:15 0 1115
Завдяки проведенню першочергових оперативно-розшукових заходів співробітники Долинського райвідділу міліції з’ясували обставини і причини, що призвели до дочасної смерті 33-річного мешканця одного із сіл Долинського району. Непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями уночі було виявлено на шкільному стадіоні. Потерпілого доправили в лікарню, однак отримані ним травми виявилися не сумісними з життям, хоча лікарі зробили все залежне, щоб врятувати людину.

У ході досудового розслідування працівники міліції опитали десятки громадян, здійснили низку інших заходів, спрямованих на встановлення обставин заподіяння мешканцеві села тяжких тілесних ушкоджень. Зокрема, було встановлено, що пізно ввечері потерпілий мав конфлікт з невідомою особою на одній з вулиць у селі. У процесі подальших заходів оперативники отримали підстави перевірити на причетність до вчинення кримінального правопорушення 17-річного юнака.

Доставлений у райвідділ міліції парубок у присутності захисника визнав, що під час конфлікту з односельцем справді завдав тому декілька ударів руками, після чого потерпілий упав на землю. Зловмисник після цього покинув місце події, натомість потерпілий пішов у бік території шкільного спортивного майданчика.

17-річному затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 2 статті 121 ( умисне тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Студентові одного з технікумів Львівської області загрожує ув’язнення на строк від 7 до 10 років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: За день працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ