Івано-Франківськ: У місті буде ще один дитячий садок

Івано-Франківськ: У місті буде ще один дитячий садок

28.11.12 08:38 0 1139
На черговій сесії, 29 листопада, міська рада розгляне питання прийняття у комунальну власність приміщення колишнього дошкільного навчального закладу на вулиці Гната Хоткевича, 11/А

У пропонованому порядку денному 31 сесії Івано-Франківської міської ради, яка розпочнеться 29 листопада 2012 року, міститься питання «Про  надання згоди на  прийняття у комунальну власність  територіальної громади міста Івано-Франківська майнового комплексу колишнього  дошкільного навчального закладу на вул. Гната Хоткевича, 11/А».

Це питання вже тривалий час є першочерговим у плані розширення мережі дошкільних закладів міста.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день приміщення на вулиці Гната Хоткевича, 11/А перебуває у власності Львівської залізниці. Приміщення, яке споруджено для спеціалізованого використання під дитячий садочок, на превеликий жаль, у 90-х роках минулого століття місто втратило.

Зараз же влада міста здійснює всі необхідні кроки, щоби повернути майновий комплекс громаді міста.

Як зазначає секретар міської ради Руслан Марцінків, найголовнішим пріоритетом влади міста у освітній галузі є саме збільшення мережі дошкільних садочків. Сьогодні розпочинати будівництво нового садочка є не аби як дорого, а тому ефективніше повернути призначені для цього споруди та капітально їх відремонтувати.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківському ...
Наступна новина: У Івано-Франківську буде ...

КОМЕНТАРІ