ЛКП «Львівелектротранс» продовжує посилювати контроль оплати за проїзд

ЛКП «Львівелектротранс» продовжує посилювати контроль оплати за проїзд

28.11.12 09:46 0 1355
Віднедавна можливість виписувати штрафи отримали і працівники охоронної фірми, які співпрацюють з контролерами ще від липня.

— Ми повинні показувати приклад. Людина, яка в електротранспорті купує квиток і компастує,— їй нема чого боятись. Той, хто не хоче платити, буде шукати різні причини – що не такі контролери, не правильно працюють. Не треба обдурювати громаду міста. Ці кошти йдуть на оплату заробітної платні працівникам, оплату електроенергії. Вартість проїзду сьогодні в електротранспорті у Львові найнижча в світі. Ніде нема такої ціни, як у Львові – 1 грн 50 коп. Є думки, щоб ціну підвищувати. Я максимально стою на позиції, щоб ціни за проїзд в електротранспорті, в автобусах залишались на такому рівні, як є сьогодні. Але за проїзд без квитка будуть штрафи, покарання. — Андрій Садовий, міський голова Львова

Нагадаємо, працівники охоронної фірми «Секюріті» мали право перевіряти квитки і супроводжували контролерів ЛКП «Львівелектротранс» під час роботи переважно для того, щоб вберегти їх від агресії пасажирів без квитків. Тепер вони отримали посвідчення контролера та можуть штрафувати порушників.

— Охоронці більше місяця мають всі повноваження контролерів. Проте вони надалі працюють групами і перевіряють квитки з нашими контролерами. За це працівники охоронних фірм отримують доплату. — Олег Білокурий, заступник директора ЛКП «Львівелектротранс»

Також Олег Білокурий запевнив, що у зв’язку із видачею посвідчень охоронцям, контролерів ЛКП «Львівелектротранс» скорочувати не будуть.

— На кожному підприємстві ми працюємо щодо оптимізації. Якщо вводяться новітні технології обліку, новітні технології контролю, то, в першу чергу, люди, які досягнули пенсійного віку, йдуть на заслужений відпочинок і вакансія ліквідовується. Ми сьогодні дуже обережно ставимось до кожної людини, бо вона має родину, яку треба годувати — Андрій Садовий, міський голова Львова

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: У Верховній Раді можливе ...
Наступна новина: Через непроплати ...

КОМЕНТАРІ