У Чернівцях затверджено перелік тимчасових споруд

У Чернівцях затверджено перелік тимчасових споруд

28.11.12 11:03 0 1387
Учора, 26 листопада, у Чернівецькій міській раді відбулося заключне засідання комісії з розгляду питання щодо користування земельними ділянками під малими архітектурними формами відповідно до Генерального плану Чернівців, яку створили за розпорядженням Чернівецького міського голови.

Комісією, до складу якої увійшло 25 депутатів Чернівецької міської ради, було розглянуто стан понад 220 тимчасових споруд, а також створено перелік кіосків, зупинок громадського транспорту в комплексі з торговими павільйонами. Тимчасові споруди міста розділено на 9 переліків за функціональним та соціально-економічним призначенням.

Під час роботи комісії визначено тимчасові споруди, які підлягають реконструкції, приведенню до належного естетичного вигляду або демонтажу. Встановлено терміни продовження договорів оренди земельних ділянок під тимчасовими спорудами. Затверджено дії щодо існуючих тимчасових споруд та перспективи розташування нових.

Комісія рекомендувала власникам тимчасових споруд, що підлягають реконструкції, дотримуватися проектів кіосків нового типу за погодженням з головним архітектором міста.

Для довідки:

Розпорядженням  Чернівецького міського голови від 20.12.2011 року  №426-р було створено комісію з розгляду питання щодо користування земельними ділянками під малими архітектурними формами відповідно до Генкрального плану м.Чернівці. З початку роботи комісії її склад змінювався двічі, проведено 9 засідань.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Затримано інструктора ...

КОМЕНТАРІ